Tag


Nyt tag og tagrenovering

At gå i gang med et byggeprojekt kan godt virke uoverskueligt, for der er mange ting, der skal tages højde for og har man nu husket alle materialer og byggeregler, der skal overholdes?
 
Her kommer AT Tømrer & snedker ind i billedet. Vi står klar til at hjælpe og rådgive jer om jeres byggeprojekt samt indhente tilbud.
 
Når I går i gang med tagrenoveringen bør I overveje om I også skal efterisolere eller evt. udvide jeres boligareal ved at tage loftsrummet i brug. I kan spare mange penge ved at planlægge en evt. udvidelse af jeres boligareal, når I går i gang med en tagrenovering, hvor der åbnes op. Der vil også være mulighed for at få integrereret solpaneler i jeres tag.
 
Vi vil også anbefale jer at overveje om der skal laves en tagkvist eller tagvinduer, for at skabe mere lys i rummene.
 
AT Tømrer & snedker har erfaring med tagrenovering og vi tilbyder renovering af nærmest alle typer tag. Vi har bl.a. erfaring med at lægge ståltag, skifertag og tegltag og her findes der forskellige typer tegltag såsom glaseret tegltag, engroberet tegltag og betontegl. 
 
Vi har indtil slutningen af 2011 været medlem af den landsdækkende sammenslutning af håndværkere kaldet for Tag Profferne, hvor vi tog en certificeret uddannelse med fokus på alle områder inden for tagkonstruktioner såsom nyt tag, tagrenovering, indbygning af solseller i taget, tegl, tagsten, skifer samt rådgivning om valg af undertag mv...
 
I løbet af de kommende uger vil det være muligt at finde flere informationer om de forskellige typer tage i menuen til venstre. 
 
 
 
 
Kontakt Kunderne siger Galleri